Despre Noi

Compania Madena-Cons SRL este specializată în producerea cisternelor din inox.

Produsele din oțel inoxidabil sunt utilizate în aproape toate industriile. Rezistența excelentă la coroziune a oțelului inoxidabil este unul dintre principalele avantaje ale materialului. Strucile sudate din oțel inoxidabil au sporit rigiditatea și rezistența, în comparație cu alte oțeluri. Produsele din oțel inoxidabil au un aspectul estetic, durabil, frumos.

Madena-Cons este o companie de succes în dezvoltare în domeniul producției de echipamentelor și producției din oțeluri inoxidabile.

Compania are propriile spații de producție, echipate cu un echipament unic de prelucrare a metalelor.

Calificarea înaltă a lucrătorilor și a inginerilor, plus echipamente moderne, permite companiei să producă produse competitive.

Întreprinderea noastră este interesată de extinderea volumului și gamei de produse, deci suntem gata să luăm în considerare orice propunere de cooperare.

 

Filozofie

Suntem convinși ca succesul unei companii este legat de realizarea obiectivelor primare, cum ar fi : creșterea satisfacției clienților, imbunătățirea procesului de producție, protecția lucrătorilor în conformitate cu principiile responsabilităților sociale și respectarea principiilor de protecție a mediului în care operează.

De aceea ne-am asumat un angajament pe care il respectăm, de a promova și dezvolta inovația tehnologică continuă a echipamentelor de producție în scopul creșterii capacității de producție și îmbunătățirii calității muncii în conformitate cu toate principiile și normele de securitate și sănătate a lucrătorilor și de protecție a mediului înconjurător

 

Valori

Calitatea, functionalitatea și fiabilitatea sunt principalele caracteristici ale unei game largi de produse, a cărei eficiență este garantată de catre personalul nostru cu multă experiență în domeniu. Ce știm noi să facem mai bine este sa producem cu profesionalism și pasiune, iar asta se poate vedea în toate produsele noastre.

 

Misiune

 • O echipă tanară și dinamică de profesioniști pentru .... "O afacere inoxidabilă"
 • transformăm așteptările clienților în realitate
 • nu neglijăm niciun detaliu
 • noi îndeplinim angajamentele
 • raportul calitate / preț imbatabil
 • colaborarea cu furnizori care împărtășesc respectul nostru pentru calitate

 

Fabricarea echipamentelor din oțel inoxidabil


Domeniu de aplicare:

 • industria alimentară;
 • industria medicală și farmaceutică;
 • industria căldurii și energiei;
 • chimice, petrol și gaze și alte industrii.


Calitatea produselor noastre:

 • În fabricarea produselor se utilizează numai materiale certificate, care satisfac cel mai mult cerințele clientului pentru calitate, siguranță și durabilitate.
 • Produsele sunt fabricate folosind un echipament modern unic de prelucrare a metalelor, cu control software.
 • În funcție de domeniul de aplicare a produselor utilizate în tehnicile de fabricare a lor de sudură corespunzătoare, de exemplu, cum ar fi sudarea orbital cu control automat al sudurii, cele mai noi suprafețe de prelucrare a tehnologiei și a sudurilor.
 • Pentru produsele cu cerințe speciale privind calitatea producției, se utilizează testarea cu ultrasunete.

 

Despre Noi

CERTIFICATE / RECOMANDĂRI

Partenerii noștrii

MADENA TECHNOLOGIES FOR WINE AND FOOD INDUSTRY

CALITATE ÎNNALTĂ - Experiență acumulată de la inginerie pană la start-up de producție, aplicarea de cusături de sudare , ne permit să fim siguri că fiecare element făcut de MADENA-CONS va fi de înaltă calitate.

8 ANI PE PIAȚĂ - De la înființarea în 2014 și până în prezent, peste 8 ani de funcționare, compania noastră a devenit una dintre cele mai importante companii de pe piața regională pentru producția de echipamente și produse din oțel inoxidabil.

Madena-Cons SRL a fost înființată în 2014. Compania și-a început activitatea prin distribuirea de componente pentru automatizarea proceselor de producție, prezentând pe piața locală marile branduri din lume.

icon_money

Comandă o consultație gratuită!

Managerul nostru va analiza cererea Dvs. și în cel mai scrut timp va reveni cu un apel.
Comandă un apel